Project Management

Project- en Verandermanagement is meer dan alleen van A naar B. Ivar’s is succesvol door het project ook te borgen in uw organisatie. Ivar’s begeleidt organisaties of afdelingen en biedt hulp bij (verander)projecten. Staat u aan de vooravond van een kleine of grote verandering binnen uw bedrijf of bent u vastgelopen in een project? Informeer dan naar onze aanpak en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

Iedereen kent de mooi uitgedachte projecten, nieuwe technische oplossingen of goed geplande reorganisaties. Samen met ICT middelen die processen versimpelen of meer automatiseren. Maar waarom gaat het dan zo vaak mis? Ivar’s Project Managers hebben hiervoor antwoorden en oplossingen. Dankzij persoonlijke kracht en jarenlange ervaring, bezitten zij de ideale combinatie om u verder te helpen. Wat doet de verandering voor de mensen en organisatie? Zijn de collega’s uit de business er wel klaar voor? Is de verwachting bij iedereen gelijk? En heeft u alle teamleden en medewerkers meegekregen om de goede oplossingen te gaan gebruiken?

Om dit te realiseren bekijken wij niet alleen de projecten vanuit technische innovatie en kennis, maar nemen wij uw organisatie aan de hand in de verandering! Wij gaan niet weg zonder dat alles is geborgd.