Droom. 
Denk. 
Durf. 
Doe. 

Ivar’s; een écht Rotterdams familiebedrijf!

 

 

 

 

 

 

Dat betekent mouwen opstropen, niet lullen maar poetsen en zorgen dat de klus wordt geklaard! Dat is precies wat wij doen voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een groot (implementatie)project, een precisie-klus rondom functioneel beheer of een interim rol om een grote verandering door te voeren: Ivar’s zorgt dat het gedaan wordt! 

 

Dat doen wij met een geweldig team: De ‘Ivar’s Smaakmakers’. Stuk voor stuk professionals met kennis van zaken en sociale vaardigheden om de volgende stap te zetten in het project, met het team of in de organisatie. 

 

Wat maakt ons anders dan anders? Dat is ons paarse bloed of het Ivar’s DNA. Sjiek gezegd: Ivar’s Kernwaarden. Het is ons gezamenlijk DNA en in alles wat we doen binnen Ivar’s komen deze terug. Elke Ivar’s Smaakmaker wordt hier maximaal op geselecteerd, gemotiveerd, ondersteund én aangesproken. En we volgen dit zowel intern op als bij de klant.

 

 

 

 

 

 

Gerse klussen

 

Met zoveel ervaring binnen het team lijkt het soms eenvoudig om de successen te behalen die er de afgelopen jaren zijn neergezet. Maar dit bereik je alleen door er elke dag met tomeloze inzet én een glimlach voor te gaan. De Rotterdamse nuchterheid helpt daar ook bij. Daarmee hebben wij een 100% score op de live-gangen van implementaties en worden wij zeer regelmatig teruggevraagd.  

Van ERP implementaties voor zorg, onderwijs, overheid en dienstverleners van 200 tot 42.000medewerkers en het volledig overnemen van functioneel beheer van applicaties tot consultancy of interim management, dát is onze dagelijkse bezigheid!  

 

 

 

 

 

 

Ivar's


Schaardijk 372
2909 LA
Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Contact


Wil je meer weten over dit paarse DNA en wat ons Ivar’s Smaakmakers maakt?
Heb je ondersteuning nodig in je project of in de lijn?
Vraag er gerust naar bij één van ons of neem contact op via regeltante@ivars.nl.