Skip to content

Ivar’s Team

Na ruim 20 jaar werkzaam in de (IT) Detachering, heeft Ivar Ros in 2015 zijn eigen Management Consulting bureau opgericht. Het was duidelijk dat dit bedrijf echt dichtbij hemzelf moest staan. Daarnaast moest het helder zijn voor de buitenwereld dat het bedrijf de waarden en eigenschappen vertegenwoordigd die zij al jaren kennen vanuit zijn werkwijze. En als laatste moesten toekomstige medewerkers, partners of samenwerkingsverbanden uit hetzelfde hout gesneden zijn. Daarom was al snel de naam Ivar’s B.V. gekozen. Inmiddels is Ivar’s team uitgebreid met diverse collega’s en partners. Meer informatie over het team vind je hieronder.

Ivar heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse sectoren als IT- en verandermanager. (o.a. ICT, Zorg, Onderwijs, OO&V, Bank/Verzekering en Telecom/Callcenter). Hij wordt gezien als een sterke communicator met veel gevoel voor zijn omgeving. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en kracht om zaken snel te vertalen naar concrete aanpak zijn de key-factoren van zijn werkwijze. Zijn opvatting ‘Zo niet….dan toch’ zorgt voor het bereiken van resultaten die ogenschijnlijk niet mogelijk waren. Aansturing van teams, coaching en project/verandermanagement zijn Ivar dan ook op het lijf geschreven.

Daarnaast heeft hij veel ervaring en kennis binnen het spanningsveld tussen business en techniek en opereert hij goed in politiek gevoelige organisaties. Zijn sterke ICT-technische achtergrond en zijn natuurlijke verbindende kracht geeft hem een uitstekende basis om te opereren in deze wereld.

Marcel is een zeer ervaren internationaal interim- en project manager, met ruime ervaring in diverse sectoren (o.a. Zorg, ICT, Real Estate, Energie, Commercie en Onderwijs).

Dankzij zijn sterke business achtergrond en grote (internationale) ervaring, is de verbinding tussen IT en de business een standaard onderdeel van de werkwijze van Marcel. Projectmatige doelstellingen worden hierbij uiteraard niet uit het oog verloren. Marcel heeft veel projecten uitgevoerd in de vastgoedwereld, met name software implementaties die direct op bedrijfsprocessen ingrijpen.. Deze sector vraagt een grote flexibiliteit, zowel door de (economische) afhankelijkheid als door de cultuur. Marcel zet deze kennis en kunde inmiddels ook succesvol in voor andere sectoren, doelgericht maar met de juiste verbinding.

Uiteraard voldoet Marcel aan de eisen van een Ivar’s consultant en kent hij de juiste set soft-skills. Marcel springt uit door zijn grote aanpassingsvermogen in verschillende (internationale) culturen. Hij is daarom zeer breed inzetbaar en weet altijd de juiste toon te zetten in zijn projecten.

Marc is een zeer ervaren Financieel Expert met een bewezen track-record in the accounting industrie en financieel management. Tevens heeft hij ruime ervaring in operationeel management en Capital Management.

De afgelopen jaren heeft Marc zich verder ontwikkeld binnen de ERP wereld. Een sterke sparringpartner tijdens  implementaties, vanuit een projectmanagement rol.

Hiermee is hij een belangrijke schakel binnen Ivar’s Team en dekt hij naast projectleiding ook de inhoudelijke detail-kennis rondom financiële en salaris administratie af.

Uiteraard heeft ook Marc de standaard gereedschapskist aan tools zoals elke lid uit Ivar’s Team: projectmanagement, menselijk karakter, niet lullen maar poetsen en de organisatie echt een stap vooruit helpen.

In 2019 is Ivar’s B.V. een samenwerkingsverband aangegaan met Oranje Consultancy B.V. Het team wordt hiermee uitgebreid met zeer ervaren HRM/Payroll consultants die dezelfde menselijke kant van het werk altijd in het oog houden. Hierdoor zijn wij in staat het gehele traject van ERP selecties en implementaties aan te bieden.

Meer informatie over Oranje Consultancy B.V. kun je vinden op www.oranjeconsultancy.nl.