Skip to content

Ivar’s Team

Na ruim 20 jaar werkzaam in de (IT) Detachering, heeft Ivar Ros in 2015 zijn eigen Management Consulting bureau opgericht. Hierin zijn de waarden, eigenschappen en ervaringen vertegenwoordigd die Ivar in al die jaren heeft opgebouwd. Dit is inmiddels doorgetrokken naar de (toekomstige) medewerkers en partners: ‘niet lullen maar poetsen’ en ‘doe wat je zegt’ (en dan ook echt!) horen hier zeker bij! Het partner netwerk is zorgvuldig gekozen en opgebouwd, gebaseerd op één of meerdere gezamenlijke projecten. Meer informatie over het team vind je hieronder.

Ivar heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse sectoren als IT- en verandermanager. (o.a. ICT, Zorg, Onderwijs, OO&V, Bank/Verzekering en Telecom/Callcenter). Hij wordt gezien als een sterke communicator met veel gevoel voor zijn omgeving. Zijn enthousiasme, inlevingsvermogen en kracht om zaken snel te vertalen naar concrete aanpak zijn de key-factoren van zijn werkwijze. Zijn opvatting ‘Zo niet….dan toch’ zorgt voor het bereiken van resultaten die ogenschijnlijk niet mogelijk waren. Aansturing van teams, coaching en project/verandermanagement zijn Ivar dan ook op het lijf geschreven.

Daarnaast heeft hij veel ervaring en kennis binnen het spanningsveld tussen business en techniek en opereert hij goed in politiek gevoelige organisaties. Zijn sterke ICT-technische achtergrond en zijn natuurlijke verbindende kracht geeft hem een uitstekende basis om te opereren in deze wereld.

Marcel is een zeer ervaren internationaal interim- en project manager, met ruime ervaring in diverse sectoren (o.a. Zorg, ICT, Real Estate, Energie, Commercie en Onderwijs).

Dankzij zijn sterke business achtergrond en grote (internationale) ervaring, is de verbinding tussen IT en de business een standaard onderdeel van de werkwijze van Marcel. Projectmatige doelstellingen worden hierbij uiteraard niet uit het oog verloren. Marcel heeft veel projecten uitgevoerd in de zorgsector en vastgoedwereld, met name software implementaties die direct op bedrijfsprocessen ingrijpen. Deze sectoren vragen een grote flexibiliteit, zowel door de (economische) afhankelijkheid als door de cultuur. Marcel zet deze kennis en kunde inmiddels ook succesvol in voor andere sectoren, doelgericht maar met de juiste verbinding.

Uiteraard voldoet Marcel aan de eisen van een Ivar’s consultant en kent hij de juiste set soft-skills. Marcel springt uit door zijn grote aanpassingsvermogen in verschillende (internationale) culturen. Hij is daarom zeer breed inzetbaar en weet altijd de juiste toon te zetten in zijn projecten.

Marc is een zeer ervaren Financieel Consultant/Projectleider  met een bewezen track-record in the accounting industrie en financieel management. Tevens heeft hij ruime ervaring in operationeel management en Capital Management.

De afgelopen jaren heeft Marc zich verder ontwikkeld binnen de ERP wereld. Hij is hiermee uitgegroeid tot een sterke sparringpartner tijdens implementaties en vervult rollen als Financieel Consultant, Werkgroepvoorzitter of Projectleider. 

Hiermee is hij een belangrijke schakel binnen Ivar’s Team en dekt hij ook de inhoudelijke detail-kennis rondom financiële en salaris administratie af.

Uiteraard heeft ook Marc de standaard gereedschapskist aan tools zoals elke lid uit Ivar’s Team: projectmanagement, menselijk karakter, niet lullen maar poetsen en de organisatie echt een stap vooruit helpen.

Amber is een echte topper rondom HRM processen! Haar persoonlijkheid en het altijd vinden van een oplossing past uitstekend bij de ‘niet lullen maar poetsen mentaliteit’ van Ivar’s Team.

Amber wordt met name ingezet op HR consultancy, advies, proces-optimalisatie en functioneel beheer. Hiermee hebben wij ook de mogelijkheid onze klanten tijdens en na een implementatie met deze onderdelen een stap verder te helpen.

Sinds 2019 werkt Ivar’s B.V. samen met verschillende partners, zodat alle onderdelen binnen een project (van programma management tot key user) kunnen worden ingevuld. Daarnaast bieden wij ook (tijdelijke) lijnondersteuning op bijvoorbeeld functioneel beheer of expertise op HR, Payroll of Financieel.